Categorii

Să ai grijă de casa ta

Marca internațională home&you propune o gamă largă de accesorii pentru locuința Dumneavoastră, oferind atenție deosebită la detalii și design.

Rețeaua de magazine home&you a fost înființată în anul 2006 în Polonia și îndată a cucerit încrederea consumatorilor, plasînd pe piață accesorii unice pentru folosire de zi cu zi. Mulțumită produselor home&you, mii de oficii și locuințe au căpătat un stil unic, întrunind cerințele fiecărui client.

 Despre companie  Despre companie
Deschiderea oficială a magazinului home&you în România a avut loc în toamna anului 2021. Noi promovam gustul rafinat, stilat și credem, că omul trebuie să fie înconjurat de tot, ce-i mai bun.


În magazinul nostru online puteți găsi tot sortimentul nostru de accesorii exclusive. Pentru comoditatea Dumneavoastră, site-ul este împărțit în următoarele categorii: camera de zi(salon), bucătărie, baie, camera pentru copii și living. Aveți avantajul de a alege elementul decorativ unic pentru sine sau pentru a oferi un prezent celor apropiați.

home&you este o lume miraculoasă și bogată cu obiecte pentru decor interior elegante și stilate, atmosferă festivă și cadouri originale.