Catalog

Să ai grijă de casa ta

Următorii termeni de vânzare-cumparare și livrare se aplică pentru toate achizițiile efectuate de catre Clienti într-un online magazin home&you pe home-you.ro cu livrare în Romania.

Acest site este proprietatea  sau aparține de HOMEVIBES S.R.L., o societate cu răspundere limitată, organizată și funcționând în conformitate cu legile din România, având sediul social în lfov, Chiajna, Str Industriilor, nr 68 A, biroul nr 1, înregistrată la Registrul comerțului sub nr. J23/3217/2018, cod unic de înregistrare RO39597649, număr de telefon 0721110938 și adresă de e-mail info@home-you.ro

Accesarea şi/sau utilizarea site-ului home-you.ro de către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor termene și condiții si va obliga la respectarea acestora. 

„HOMEVIBES S.R.L.” își rezervă dreptul de a modifica, fara formalitati prealabile, asa cum sunt notificari sau anunturi, în orice moment Termenii şi Condițiile. Orice modificări aduse Termenilor şi Condițiilor vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe acest site web.


1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul confirmarea comenzii de către Cumpărător.

Pentru Comenzile ce urmeaza a fi livrate la showroom-urile si punctele de livrare home&you preturile si rezervarile Bunurilor si/sau Serviciilor sunt valabile 72 (saptezecisidoua) de ore de la inregistrarea Comenzii de catre Cumparator. 

Informatii puse la dispozitia de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate, precum si factura fiscala, formular de retur, alte documente specifice fiecarei categorii de produse

 

2. POLITICA DE VANZARE ONLINE

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi online ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator,care: 

- are capacitate deplina de exercitiu, avand varsta de minim 18ani;

- este titularul unui card bancar, în cazul în care va efectua plăți online;

- accepta TERMENII SI CONDITIILE site-ului home&you

Pentru motive justificate home&you isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel home&you. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al home&you, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate. Compania HOMEBVIBES S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta Cumparatorii. 

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta, inclusiv prin suport online (Live Chat) sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta. 

In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, home&you isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului. 

home&you poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care home&you are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A., cu exceptia abonamentelor de voce si/sau date, care sunt exprimate in euro (EUR) si nu includ T.V.A. 

In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe Site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Utilizatorul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relatii cu Clientii home&you. 

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul. 

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. 

Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.

 

3. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Continutul site-ului: logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, marci înregistrate, este integral proprietatea Companiei si a partenerilor sai si este aparat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, precum si de legile speciale privind proprietatea industriala.

prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a home&you, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.

Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de home&you, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al home&you asupra Continutului, precum si participarea la transferul, vanzarea, distribuirea unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, se pot realiza doar cu acordul scris expres al home&you. Fara acordul Companiei utilizarea oricaror elemente enumerate mai sus este considerata utilizarea neuatorizata, fiind sanctionata conform legislatiei în vigoare.

Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Termenilor si Conditiilor, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre home&you si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea home&you cu referire la acel Continut.

Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Termenilor si Conditiilor. 

In cazul in care home&you confera Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea home&you pentru respectivul Client/Cumparator/Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre Client, Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea home&you si/sau al angajatului/prepusului home&you care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Termeni si Conditii sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.


4. COMANDA

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul va rezerva sau va livra produsele comandate de catre Cumparator, atunci cand acesta opteaza pentru plata online sau virament bancar, exclusiv dupa confirmarea platii de catre operatorul de plati.

Vanzatorul va rezerva in prealabil si va livra produsele comandate de catre Cumparator, acesta obligandu-se sa le achite la data primirii acestora.

Vanzatorul va rezerva in prealabil si va pune la dispozitia Cumparatorului produsele comandate de catre acesta la data platii contravalorii acestoria de catre Cumparator direct in magazinul home&you.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

- invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de home&you, in cazul platii online; 

- datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte

- soldul aferent comenzii cu metoda de plata “Platesc ce pastrez” a depasit plafonul maxim

- cumparatorul nu a efectuat, in termen, plata aferenta comenzilor cu metoda de plata “Platesc ce pastrez”

 

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

- pentru Comenzile achitate cu card bancar ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat;

- pentru Comenzile achitate cu Op/iTransfer/ -> prin virament bancar sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat;

- pentru Comenzile achitate ramburs / cu numerar in showroom -> prin restituire numerar in showroom, prin restituirea contravalorii produsului in contul bancar transmis de client sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat.

- pentru Comenzile achitate prin credit de consum -> anulare/recalculare contract rate.

 Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute si a confirmarii din partea acestuia a starii Bunurilor.  

Daca Bunul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (ambalaj deschis, accesorii lipsa, Bunul este deteriorat), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea Bunului in stadiul initial, dupa caz,sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca resigilat sau, la solicitarea Cumparatorului, vom reexpedia Bunul, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre Cumparator.

 Diminuarea valorii Bunurilor returnate

 Deoarece, în cazul vânzărilor la distanță Cumparatorul nu are posibilitatea de a verifica fizic Bunurile înainte de încheierea contractului, acesta are dreptul de a se retrage din contract. Din același motiv, Cumparatorului i se permite să testeze și să verifice Bunurile pe care le-a cumpărat în măsura în care este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a Bunurilor, în termenul legal de 14 zile.

 Pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a Bunurilor, Cumparatorul trebuie să le manipuleze și să le inspecteze în același mod în care i s-ar permite să o facă într-un magazin fizic real. De exemplu: Cumparatorul trebuie doar să probeze un articol de îmbrăcăminte, fără să-i îndepărteze eticheta, nu să îl poarte la diverse ocazii.

 Cumparatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii Bunurilor care rezultă din manipulări altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării Bunurilor.

 In cazul in care Cumparatorul își exercită dreptul de retragere după ce a utilizat Bunurile într-o măsură care depășește limita necesară stabilirii naturii, caracteristicilor și modului de funcționare a acestora, Cumparatorul  este responsabil pentru eventuala diminuare a valorii Bunurilor.

 Accesoriile aflate în cutia Bunului, precum și ambalajul original al acestuia fac parte integrantă din Bun. Ca urmare,  recomandăm Cumparatorului atunci cand isi exercita dreptul de retragere din contract sa il returneze in ambalajul original nedeteriorat, protejat prin înfoliere cu folie pentru ambalat din plastic stretch sau ambalat în cutie din carton (fără etichete lipite pe acesta, fără tăieturi, rupturi etc.) și împreună cu toate accesoriile acestuia.

 Bunurile returnate ce prezinta urme de uzură (pete, zgârieturi, îndoituri, fisuri, lovituri etc.) se accepta retur numai dupa aducerea lor la conformitate, implicand  costurile de igienizare, cosmetizare,reparare, înlocuire a eventualelor piese deteriorate și aducere la o formă comercială în vederea vânzării ca produs Recondiționat / Resigilat. Valorea finală se stabilește în funcție de valoarea pieselor ce trebuie înlocuite și a manoperei de recondiționare sau ca diferența dintre valoarea inițială a produsului nou și valoarea de revânzare a produsului folosit.

 Orice diminuare a valorii Bunurilor rezultata din manipularea acestora altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării Bunurilor este in responsabilitatea Cumparatorului. Pentru claritate, din pretul total al Bunului returnat, Vanzatorul va retine o suma de bani ce reprezinta diminuarea valorii Bunului in proportie de 5%-50% din valoarea initiala a Bunului, dupa caz. Contravaloarea taxei de diminuare va fi comunicata catre Cumparatorului la receptionarea Bunurilor returnate.

 In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.


5. POLITICA DE RETUR

La home&you, este ușor să returnezi sau să schimbi un produs dacă te-ai răzgândit.

Asigurăm rambursarea completă a banilor, fără limită de timp, pentru produsele care sunt returnate cu dovada achiziționării. Acest lucru este valabil pentru produsele cumpărate atât în magazinele fizice, cât și online.

Te rugăm să ai ȋn vedere:

Pentru a returna un produs trebuie să ai dovada achiziționării produsului din magazinul home&you (bon sau factură), în conformitate cu art.37 din Norma de aplicare a OUG 28/1999.

Atunci când returnezi un produs poți alege să îl schimbi cu un alt produs de același tip, cu alt produs din magazin sau să primești suma plătită pe produs sub formă de puncte pe cardul home&you.

Dacă ne returnezi un produs deteriorat sau folosit ȋntr-un fel care reduce valoarea produsului, ne asumam dreptul de a reduce valoarea rambursată.

Dacă returnezi un produs deteriorat sau utilizat în așa fel încât valoarea produsului a fost redusă semnificativ, ne rezervăm dreptul de a refuza rambursarea.

Dacă returnezi un produs în magazinele home&you sau faci aranjamentele pentru retur într-un alt fel, îți vom rambursa costul inițial al transportului. Dacă preferi ca home&you să facă aranjamentele pentru retur, nu îți vom rambursa costul inițial al transportului, deoarece suma va acoperi costul de returnare al articolului.


6. POLITICA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

În sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, Compania este operator atunci când prelucreaza datele Clientului cu caracter personal şi are obligația de a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate. 

Este important pentru noi să fiți în siguranță atunci când faceți cumpărături pe home-you.ro.

Respectăm Regulamentul european pentru protecția datelor 2018. Puteți găsi informații detaliate pe pagina  GDPR

Datele personale pe care le colectăm vor fi stocate de home&you Danemarca și pot fi accesate de entități home&you Group din întreaga lume. Datele sunt stocate în siguranță de către partenerii noștri.

Utilizăm astfel de date numai ȋn conexiune cu identificarea si expedierea comenzilor dumneavoastră, si pentru a va ajuta cu solicitările dumneavoastră.

În orice moment dumneavoastră puteți:

Să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu caracter Personal (ANSPDCP)

Solicita accesul, rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal

Restricționați sau obiectați la prelucrarea datelor cu caracter personal

Solicitați transferabilitatea datelor, daca este cazul

Vă informam că nivelul de protecție a datelor, așa cum este aplicată in prezent in țările din afara Uniunii Europene, nu este conform cu nivelul de protecție a datelor cu caracter personal aplicate în prezent în Uniunea Europeană.

Transferul de date între entitățile din grupul home&you se va baza pe un acord de transfer de date sau pe o altă bază juridică aplicabilă. 

Puteți obține informații suplimentare cu privire la datele personale pe care home&you le stochează și procesează în legătură cu dumneavoastră, printr-o solicitare la adresa de e-mail info@home-you.ro 

Mai mult, vă puteți opune prelucrării datelor dumneavoastră personale, solicitați rectificarea datelor dumneavoastră sau retrageți în orice moment consimțământul dumneavoastră pentru o astfel de prelucrare. Daca doriți sa retrageți consimțământul de prelucrare a datelor cu caracter personal sau doriți rectificarea lor vă rugăm să contactați departamentul Relații Clienți. Dacă aveți vreo plângere cu privire la procesarea datelor dumneavoastră, puteți contacta Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu caracter Personal (ANSPDCP)

Puteți obține o copie a datelor dumneavoastră ȋntr-un format structurat printr-o solicitare la adresa de e-mail info@home-you.ro.

La home&you România, ne angajăm sa respectăm legislația actuală. Daca v-ați dat acordul pentru oricare dintre serviciile de mai jos, ne rezervăm dreptul de a vă trimite actualizări referitoare la termenii si condițiile noastre indiferent daca v-ați oferit sau nu acordul. Nu vă vom transmite alte tipuri de informații.


7. COLECTAREA ȘI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

home&you România colectează date:

când vizitați și plasați o comandă pe home-you.ro

la telefon sau în magazinele noastre

când participați la sondaje, concursuri sau promoții

când contactați departamentul Relații Clienți online sau la telefon

când vă creați un profil de utilizator pe home-you.ro

când vă abonați la newsletter

când scrieți un review la produsele noastre


8. CE TIP DE INFORMAȚII COLECTEAZĂ HOME-YOU.RO?

In scopul îmbunătățirii experienței de cumpărare online și a satisfacției clienților, pentru publicitate targetată, pentru îmbunătățirea produselor și a serviciilor noastre și în scopuri administrative, home&you, va colecta și procesa următoarele date personale despre dumneavoastră

Adresa de e-mail

Nume

Adresa

Număr de telefon

Companie

Adresa de IP de pe care se face achiziţia

Magazinul selectat către care se face livrarea

Toate informaţiile vor fi tratate ca şi informaţii confidenţiale. Prelucrarea de date cu caracter personal de către home&you se bazează pe următorul temei legal:

necesitatea întocmirii unui contract la care persoana vizată este parte (de exemplu, achiziția unui produs de pe home-you.ro)

prelucrarea datelor este necesară pentru respectarea obligațiilor legale stabilite de home&you 

prelucrarea datelor este necesară în scopul intereselor legitime ale home&you 

Consimțământul dumneavoastră (abonarea la newsletter, crearea unui cont de utilizator)

Utilizăm adresa dumneavoastră de e-mail ca link in completarea comenzii şi ȋn scopul de a efectua sondaje. Dacă doriți sa primiți informații de marketing, precum newsletter-ul, este necesar acordul dumneavoastră.

Nu folosim numărul dumneavoastră de telefon pentru a va contacta pentru apeluri de vânzare. Veți fi contactat doar dacă exista o problema cu comanda sau pentru a obține informații despre livrare.

Datele dumneavoastră pot fi utilizate in cazul unor anchete de efectuate de catre autoritățile statului, deoarece raportam plățile frauduloase. Eliberăm informații atunci când le consideram necesare pentru a preveni furtul si frauda de exemplu in legătura cu cardurile de credit.

home&you România transferă datele dumneavoastră doar firmei de curierat, datele au ca scop livrarea comenzii, nu transferăm, nu vindem si nu oferim acces la datele dumneavoastră altor terțe părți inclusiv altor companii.

Durata stocarii si prelucrarii datelor cu caracter personal este conditionata exclusiv de durata mentinerii contului de Client, din vointa libera a acestuia, precum si pentru o perioada ulterioara limitata de maxim 12 luni, pentru a preintampina eventualele fraude si/sau alte tipuri de situatii care ar putea surveni dupa stergerea datelor si/sau a contului.

Pentru furnizarea informatiilor suplimentare, privind prelucrarea datelor, Clientul poate contacta Responsabilul Companiei cu protectia datelor la adresa de e-mail: ............... sau prin posta la adresa Companiei.

CȂND PLASAŢI O COMANDA PE HOME-YOU.RO

Când plasați o comanda online pe home-you.ro si optați pentru plata online, plata este făcută printr-o conexiune securizată care vă asigură că informațiile dumneavoastră de plată nu pot fi accesate de o terță parte nedorită. 

CÂND CUMPĂRAȚI DIN MAGAZINELE HOME-YOU ROMÂNIA

Folosim sisteme de supraveghere video în magazinele noastre. Facem acest lucru pentru a asigura siguranța angajaților noștri, pentru a preveni infracțiunile și pentru a furniza dovezi și, prin urmare, informații pentru investigațiile poliției în cazul unor activități infracționale. Înregistrările video sunt stocate în medii sigure la care are acces doar personalul responsabil cu siguranța în magazine.

COOKIES

Scopul nostru este să oferim un site ușor de utilizat, cu informații relevante. De aceea folosim tehnologii pentru colectarea și procesarea informațiilor despre utilizarea site-ului nostru. Colectăm aceste informații prin așa-numitele cookie-uri. Printre altele, acest lucru înseamnă ca site-ul nostru isi aduce aminte de dumneavoastră , când reveniți pe pagina noastră, si putem crea statistici din care sa reiasă cum va comportați dumneavoastră si alți utilizatori pe site-ul nostru.

De asemenea, folosim cookie-uri de la diverși parteneri pentru a vă oferi informații despre ce secțiuni ale site-ului nostru sunt vizitate de către utilizatori. Citiți informații detaliate despre furnizor, expirare si despre scopul cookie-urilor individuale.

Puteți să vă schimbați acordul de acceptare a cookie-urilor în orice moment. Puteți șterge cookie-urile în orice moment. Pe minecookies.org puteți găsi un ghid despre cum să faceți acest lucru în diferite browsere. Setările de cookie vor fi șterse automat după 12 luni.

Rețineți că există părți din home-you.ro pe care le puteți utiliza numai dacă browserul dumneavoastră este setat să accepte modulele cookie.

Unele informații pe care le colectăm pot fi publicate în formă anonimă, de exemplu informații despre numărul de utilizatori de pe site. Informațiile despre clienții noștri reprezintă o parte importantă a afacerii noastre și nu vindem sau dezvăluim aceste informații altor persoane decât dacă ne-ați dat acordul.


9. ABONAȚI LA NEWSLATTER

In scopul de a distribui newsletter-ul, home&you va colecta si procesa urmatoarele date cu caracter personal: 

Adresa de e-mail

Nume

Adresa (opțional)

Data nașterii (opțional)

Sex (opțional) 

Stocăm datele într-o baza de date pe un server protejat.

Administratorul site-ului home&you Romania in colaborare cu un partener extern are acces la informațiile  dumneavoastră. Vă garantăm că nu dezvăluim şi nu vindem adresa dumneavoastră de e-mail unei alte companii. 

home&you trimite newsletter doar destinatarilor care au optat pentru înscriere si utilizam opțiunea “double opt – in” (dumneavoastră veți confirma abonarea in urma unui e-mail din partea home&you) astfel evitam ca altcineva, utilizând adresa dumneavoastră,  sa vă aboneze. 

Dacă aţi primit newsletter-ul fară a oferi acordul dumneavoastră este posibil ca o persoana care o cunoașteți să vă fi trimis newsletter-ul.

Cand vă abonaţi la newsletter, aveți in vedere ca puteți primi 1-4 newslettere săptămânal pe e-mail de la home&you Romania. Newsletter-ul conține cele mai recente oferte, știri, informații despre campaniile actuale de produse. La înregistrare, sunteți de acord de asemenea, să primiți anunțuri referitoare la servicii, inclusiv memento-uri privind coșul abandonat pe home-you.ro, e-mail-uri ulterioare după efectuarea achiziției şi e-mail-uri ce conțin produse home&you Romania pentru care v-ați arătat interesul.

Vă puteți dezabona oricând apăsând linkul din partea de jos pe care îl veți găsi în toate newsletterele noastre sau contactând serviciul nostru de relații clienți. Dacă nu ați manifestat interes pentru newsletterul nostru pentru o perioadă de minimum 3 luni, ne rezervăm dreptul de a nu vă mai trimite newsletter-ul ca urmare a lipsei de interacțiune cu acesta. Desigur, vă puteți abona din nou la newsletter în orice moment.

Baza legală pentru prelucrarea datelor dumneavoastră personale este consimțământul pe care l-ați furnizat.


10. RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Site-ul este furnizat de catre Companie pe o baza "asa cum este" si "atât cat este disponibil". Compania nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator.

Clientul foloseste site-ul pe riscul propriu, Compania fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Compania nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. Compania nu acorda niciun fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul înscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului.

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate în proprietatea sau operate de catre terti. Compania nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitate ale acestor site-uri. 

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site.  În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.


11. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.


13. DISPOZITII FINALE

Orice notificare sau comunicare, adresata de catre o parte celeilalte parti, va fi considerata valabil îndeplinita daca va fi transmisa prin oricare dintre urmatoarele modalitatii: scrisoare recomandata, curier, fax cu confirmare de primire sau e-mail (posta electronica), la adresele oficiale (sediu/domiciliu/fax/e-mail), persoanele indicate sa primeasca si sa transmita având calitatea de reprezentant al Partii.

În cazul în care orice dispozitie a prezentului acord este considerata ca fiind în contradictie cu legile în vigoare sau din orice alt motiv devine invalida partial sau total, celelalte prevederi ale prezentului acord vor ramâne valabile si în vigoare.

Orice disputa, controversa sau revendicare care decurge din sau în legatura cu Termenii si conditiile, încalcarea, încetarea sau valabilitatea acestuia va fi rezolvata în primul rând prin negocieri reciproce, în conformitate cu principiile corectitudinii, rezonabilitatii si justitiei. În cazul în care partile nu reusesc sa fie de acord prin negocieri în termen de 20 (douazeci) de zile de la primirea unei sugestii scrise pentru a continua negocierile sau daca oricare dintre parti decide ca negocierile ulterioare sunt necorespunzatoare, orice litigiu, controversa sau revendicare vor fi rezolvate definitiv la instanta din circumscriptia sediului Companiei.

Încheierea Termenilor si conditiilor, executarea, expirarea, interpretarea si solutionarea litigiilor sunt reglementate de Legea româna.